kucevacki-zonasi-dva-gostovanja-i-jedna-utakmica-kod-kuce

Kučevo

Sport

Kučevački zonaši: Dva gostovanja i jedna utakmica kod kuće

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Posle dva kola, jedan od kučevačkih zonaša, „Basarac“ iz Mišljenovca, ima stoprocentni učinak i šest uknjiženih bodova, dok su „Zvižd“ i „RSK“ ostvarili po jedn

Posle dva kola, jedan od kučevačkih zonaša, „Basarac“ iz Mišljenovca, ima stoprocentni učinak i šest uknjiženih bodova, dok su „Zvižd“ i „RSK“ ostvarili po jednu pobedu i poraz.

 

 

U narednom, trećem kolu, prvi će na teren istrčati Kučevljani jer gostuju u Velikoj Plani, a tamošnja „Morava“ svoje utakmice kao domaćin igra subotom.

 

Očekuje se velika borba, a u taboru „Vukova sa Peka“ svi su uvereni da će se iz Plane  vratiti uzdignute glave.

 

 „RSK“ na svom terenu dočekuje novajliju u ligi, „Borac“ iz Ralje, koji je zonaški status stekao tek nakon odustajanja „Jasenica 1911“.

 

Očekuje se sigurna pobeda Rabrovaca koji i u ovoj sezoni imaju ambicije za najviši plasman.

 

 „Basarac“ će u nedelju, 28. Avgusta, gostovati u Vranovu, gde će na stadionu “Zoran Popović Pop”, protiv favorizovanog „Proletera“ pokušati da ostvari i treći pozitivni rezulčtat ove polusezone. Ta utakmica se igra u prepodnevnom terminu, početak je u 11,00 časova.

 

MFL „Dunav“

 Nakon poraza na svom terenu u prvom kolu, „Jedinstvo“ iz Duboke gostuje u Poljani, gde će tim za koga nastupa najstariji fudbaler u Srbiji, dr Miodrag Paunović, pokušati da ostvari ono što nije uspeo kao domaćin.

 

„Polet“ iz Voluje je u prvom kolu odigrao nerešeno kao gost, a u subotu kao domaćin dočekuje ekipu „Jedinstva“ iz Ljubinja.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top