A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: poljoprivreda

Filename: cms_front/full_view.php

Line Number: 312

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/views/cms_front/full_view.php
Line: 312
Function: _error_handler

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 136
Function: view

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Foto: DM

How Good Of A Friend Are You Really?

U organizaciji Fonda za razvoj poljoprivrede opštine Kučevo, udruženja i individualni poljoprivredni proizvođači predstavili svoje proizvode

U organizaciji Fonda za razvoj poljoprivrede opštine Kučevo, udruženja i individualni poljoprivredni proizvođači predstavili svoje proizvode na Sajmu Etno hrane i pića u Beogradu.

 


U hali 3 Beogradskog sajmu u toku je međunarodni Sajam Etno hrane i pića. Među više stotina izlagača nalazi se i štand na kome su udruženja i individualni poljoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Kučevo predstavili svoje proizvode. Štand je prilikom otvaranja Sajma posetila i ministarka poljoptivrede Snežana Bogosavljević Bošković.

 


Na štandu , između ostalih, imamo proizvode Udruženja voćara  „Mix fruit“ iz Neresnice, Dejan Jovanović iz Duboke se predstavio sa kupinovim vinom, sokovima i džemom, Staniša Pavlović iz Voluje je izneo svoje proizvode od meda,  Zorica Ristić iz neresničkog zaseoka Kisele Vode je tu sa kravljim sirom, Slobodanka Budimirović iz Duboke  je prezentirala kozji sir i dimljene kozije kobasice, a Dragoslav Milić iz Ceremošnje  ovčiji sir”, rekao je Ljubomir Mišić, predstavnik lokalne samouprave i istakao da su izuzetno zadovoljni nastupom na ovogodišnjem Sajmu i intertesovanjem posetilaca za predstavljene proizvode.

 


Tokom Sajma je organizovano i više stručnih predavanja iz različitih oblasti, a predstavnici Udruženja voćara  „Mix fruit“ iz Neresnice su iskoristili priliku da prisustvuju onom vezanom za razvoj malinarstva.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top