kucevo-tablet-racunari-za-vukovce-i-ucenike-generacije

Kučevo

Događaji

Kučevo: Tablet računari za „Vukovce“ i učenike generacije

Foto: Kučevačke novine

How Good Of A Friend Are You Really?

Lokalna samouprava Kučevo i ove godine, sada već tradicionalno, priredila je prijem za najbolje učenike osnovnih i ovdašnje srednje škole.

Lokalna samouprava Kučevo i ove godine, sada već tradicionalno, priredila je prijem za najbolje učenike osnovnih i ovdašnje srednje škole

 

Nagrađeni su svi nosioci „Vukove“ diplome, najbolji đaci i učenici generacije. Opštinsko veće Kučeva je na predlog člana, Zorana Kuzmanovića, donelo odluku da ta nagrada ove godine bude – tablet računar.

Predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević, poklone je uručio učenicima OŠ „Ugrin Branković“ iz Kučeva: Damjanu Iliću, Anastasiji Mišić, Tari Nenadović, Vanji Nikolić, Marku Trailoviću, Zorani Trailović, Aleksandru Kržanoviću, Davidu Marinkoviću, Luki Stokić, Teodori Dobricić, Ani Milošanović, Mariji Jovanović, Miljani Srbuljević i Anastasiji Priulović, koja je ove godine proglašena za đaka generacije ove škole.

 


Učenici generacije


Iz OŠ „Živojin-Žika Popović“ iz Rabrova nagrađene su: Marija Kovačević  i Anđela Novaković koja je đak generacije.


Osnovna škola „Veljko Dugošević“ iz Turije je takođe imala dvoje nagrađenih  učenika : Stefana Ristića i Jovanu Pavlović koja je proglašena  za đaka generacije.

Iz OŠ „Slobodan Jović“ nagrade su dobili: Stefan Strajinović, Tamara Avramović, Mario Momirović i Ivica Dimitrijević. Đak generacije ove škole je Sofija Bešinović.

U srednjoj školi u Kučevu, kao dobitnici “Vukove”diplome tablet-računare dobili su : Marija Miljković, Majda Morača, Aleksandra Stanojević i Dušan Stanojević. Za učenika generacije srednje škole proglašena je Tamara Lazarević.

 


Vukovci

 


Uručivanju nagrada prisustvovali su direktori osnovnih i srednje škole, razredne starešine, nastavnici kao i pojedini roditelji.Ispred lokalne samouprave, sem  predsednika opštine Novice Janoševića i njegove zamenice Jasmine Ćamilović, prisutni su bili i predsednik SO Vladimir Stojanović, načelnica Opštinske uprave Snežana Rančić i član Opštinskog veća Miloš Petrović.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top