Kulturno leto posvećeno uglavnom najmlađima

Požarevac

Događaji

Kulturno leto posvećeno uglavnom najmlađima

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas počinje kulturno leto u Požarevcu, a do kraja jula biće organizovana raznovrsna dešavanja.

Danas, 9. jula, najmlađi mogu uživati u  predstavi Dramskog studija Centra za kulturu Požarevac „Ko je smestio Vuku“ sa početkom u 19 časova u maloj sali. U sredu će u Tabačkoj čaršiji biti odigrana predstava za decu „Poruka u boci“ u 19 časova i 30 minuta.

Na letnjoj sceni Centra za kulturu Požarevac u četvrtak od 21 sat očekuje se da na daskama koje život znače nastupe glumci predstave „Tuk na luk“. U petak, 12. jula, u Tabačkoj čaršiji očekuje se koncert Plesnog kluba „Royal“ u 19 časova i 30 minuta.

Subota, 13. jul, rezervisana je za još jednu predstavu za decu. U 19 časova i 30 minuta u Tabačkoj čaršiji, biće odigrana predstava „Mirko nemirko“. U sredu, 17. jula, na istom mestu u isto vreme biće još jedna predstava za najmlađe – „Veseli klovnovi“. Sutradan, na letnjoj sceni Centra za kulturu će sa početkom u 21 sat biti organizovan kabare, a u petak, 19. jula, koncert Plesnog kluba „Royal” u 19 časova i 30 minuta. Narednog dana biće izvedena predstava za decu „Ikarov let“ u Tabačkoj čaršiji u isto vreme.

Koncert dečjeg hora „Magični ljiljani“, biće održan 23. jula u 19 sati i 30 minuta u Tabačkoj čaršiji. Na istom mestu u isto vreme sutradan se očekuje predstava za decu „Lepotica i zver“.

Omladinsko udruženje „Novatarijum“ u četvrtak, 25. jula, u 19 sati na Čačalici organizuje radionicu i projekciju filmova pod nazivom „U kadru sa zvezdama“. Pola sata kasnije narednog dana nastupiće ponovo klub “Royal”.

Do kraja jula biće odigrane još dve predstave za decu, „Put oko sveta“ 27. jula i „Alisa u zemlji čuda“ 31. jula. Početak je takođe u 19 sati i 30 minuta.

Program za avgust objavićemo naknadno.

To Top