LIDL ZA E-BRANIČEVO:  Interesuje nas Požarevac, još je rano govoriti o lokaciji

Požarevac

Društvo

LIDL ZA E-BRANIČEVO: Interesuje nas Požarevac, još je rano govoriti o lokaciji

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na prostoru „Stop Shopa“ u Požarevcu već neko vreme traju radovi na sređivanju dela parcele do glavne ulice. Iz Lidla ne potvrđuju da se tu sprema objekat za njih.

U kompaniji „Immofinanz“, koja je vlasnik požarevačkog ritejl parka, potvrdili su za E-Braničevo da su u avgustu počeli radovi na izgradnji druge faze „Stop Shop“  parka u Požarevcu.

Zavšetak radova i otvaranje novog objekta očekuju se u drugom kvartalu 2020. godine, a kakav sadržaj mogu Požarevljani da očekuju u novoizgrađenom objektu, „Immofinanz“ za sada želi da sačuva kao poslovnu tajnu.

Pojedini lokalni mediji objavili su nedavno informaciju da se tu otvara Lidl.

Portal E-Braničevo uputio je ovom nemačkom trgovinskom lancu pitanje da li „Lidl“ zaista dolazi u Požarevac i otvara maloprodajni market u sadašnjem „Stop Shop“-u.

U odgovoru su naveli da su zainteresovani za požarevačko tržište.

„Postoji interesovanje naše kompanije za izgradnjom prodavnice u Požarevcu, ali je još uvek rano govoriti o tačnoj lokaciji. O konkretnim planovima, kao i o svim relevantnim informacijama u vezi sa izgradnjom i otvaranjem Lidlove prodavnice u vašem gradu, potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni“, odgovorili su iz „Lidl Srbija KD“ portalu  E- Braničevo.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top