Liz Mur: „Reka duša“

Braničevo

Kultura

Liz Mur: „Reka duša“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Roman „Reka duša“ autorke Liz Mur je u isto vreme uzbudljiv triler i dirljiva porodična priča puna preokreta o odrastanju dve sestre i o neraskidivim sudbinskim sponama koje nas vezuju.

U opasnom kraju Filadelfije u kom vlada droga i cveta prostitucija dve nekad nerazdvojne sestre nalaze se na suprotnim stranama. Kejsi je upala u kandže zavisnosti i živi na ulici, a Miki kao policajka tim istim ulicama patrolira. Iako odavno ne razgovaraju, Miki sve vreme pazi na sestru. Kejsi iznenada nestaje, i to upravo kad u Mikinom rejonu počnu da se nižu misteriozna ubistva. Miki opsesivno traži krivca – i svoju sestru – dok ne bude prekasno.

U napuštenom železničkom dvorištu u opasnom kraju Filadelfije pronađena je mrtva devojka. Policajka Miki se plaši da bi to mogla biti njena sestra Kejsi. Njih dve je odgajala njihova baka, hladna i ogorčena žena koja nikada nije mogla da preboli činjenicu da je majka devojčica umrla od predoziranja.

„Reka duša“ Liz Mur u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected]

To Top