Lusinda Rajli: “Izgubljena sestra“

Braničevo

Kultura

Lusinda Rajli: “Izgubljena sestra“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Irska spisateljica Lusinda Rajli preminula je u junu ove godine nakon duge bolesti, ali njene knjige nastavljaju da žive svoj život, pa se tako i sedmi nastavak serijala „Sedam sestara“ – „Izgubljena sestra“ pojavio pred domaćim čitaocima u izdanju Lagune.

Svaka od šest sestara D’Aplijez prešla je neverovatan put da bi otkrila svoje poreklo, ali na dva pitanja i dalje nemaju odgovor: ko je i gde je sedma sestra? Imaju samo jedan trag – sliku smaragdnog prstena u obliku zvezde.

Potraga za izgubljenom sestrom vodiće ih širom zemaljske kugle – od Novog Zelanda do Kanade, preko Engleske, Francuske i Irske – ujedinjujući ih u misiji da konačno upotpune svoju porodicu.

U njihovom nastojanju polako izlazi na svetlost dana priča o ljubavi, snazi i žrtvovanju, koja je počela pre gotovo sto godina, kad su hrabre mlade žene rizikovale sve da bi promenile svet.

Ovu knjigu možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected]

To Top