Majska nagrada stigla u Požarevac

Požarevac

Događaji

Majska nagrada stigla u Požarevac

Foto: Sportski savez Srbije

How Good Of A Friend Are You Really?

Majska nagrada, najveće društveno sportsko priznanja u Srbiji, dodeljena Sportskom savezu Požarevac kao najboljem terenskom sportskom savezu.

Pored Požarevca kao teritorijalnog sportskog saveza laureati za 2019 godinu su: KK „Crvena zvezda“ (sportska organizacija), Milan Aleksić (sportista u olimpijskom sportu), Jasmina Anđelković (sportista u neolimpijskom sportu), Dejana Bačko (sportista sa invaliditetom), Stoian Dobrev (sportski stručnjak), Nemanja Marijan (sportski funkcioner), Nedeljko Iljukić (sportski novinar), Mirko Butulija (posthumno - životno delo) i Miloš Mitić (posthumno - životno delo).


Nagrade su dodeljene na redovnoj sednici skupštine Sportskog saveza Srbije koja je održana u Skupštini Republike Srbije.
Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek osvrnuo se na period od 1.januara i video prezentacijom prikazao učinjeno u 2019.godini.  Istakao je da su novi izazovi pred savezom, te da će se truditi da za još jednu lestvicu podigne čitav sistem sporta u našoj zemlji.

Štefanek je specijalnu zahvalnicu dodelio ministru odbrane Aleksandru Vulinu za izuzetan doprinos razvoju sporta u Vojsci Srbije. 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top