Manastirica pobednik ovogodišnjeg “Takmičenja sela Srbije”

Petrovac

Kultura

Manastirica pobednik ovogodišnjeg “Takmičenja sela Srbije”

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Završna priredba „Takmičenja sela Srbije“ za opštinu Petrovac na Mlavi sinoć je održana u renoviranom Domu kulture u Manastirici.

Domaćin završne priredbe je Mesna zajednica Manastirica, koja je sveukupni pobednik “Takmičenja sela” za  2019. godinu. Drugo mesto  pripalo je Mesnoj zajednici Stamnica, dok treće mesto dele dve mesne zajednice, Zabrđe i Vitovnica.

Kulturno-prosvetni centar Petrovac je, kao i prethodnih godina, obezbedio vredne nagrade. Mesne zajednice su dobile savremene led televizore za svoje prostorije.

Uručene diplome i vredne nagrade

Završnom programu su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave,  pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović i Boris Gvozdić, direktor KPC Slobodan Perić, Jadranka Grbinović, direktorka  Narodne biblioteke u Petrovcu i predstavnici drugih mesnih zajednica sa teritorije ove opštine.

Nakon svečanosti dodele nagrada i priznanja usledio je kulturno-umetnički program koji je započeo polusatnim nastupom domaćina, a zatim su izvedene najbolje tačke iz celokupnog takmičenja po oceni žirija.

Vlaške igre

Ovom priredbom svečano je završeno takmičenje u sezoni 2019.godine i ujedno su započele pripreme za novu sezonu „Takmičenja sela Srbije“ za opštinu Petrovac na Mlavi, koje će najverovatnije početi u aprilu 2020. godine.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top