Manifestacija ,,Čarobni decembar” u Kostolcu

Kostolac

Događaji

Manifestacija ,,Čarobni decembar” u Kostolcu

Foto: pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom decembra u Kostolcu su organizovani brojni kulturno-umetnički programi, radionice i događaji za mališane.

U ponedeljak, 12. decembra, biće odigrana dečija pozorišna predstava „Zelena planeta“, Teatra „Dodir“ iz Beograda, u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu, u 12.30 časova.

U utorak, 13. decembra, „Najlepše bajke“ čitaće Vesna Ljubisavljević, onlajn na sajtu i  FB stranici Centra za kulturu “Kostolac”, a u sredu, 14. decembra, čitaće „Istinite priče“.

U petak, 16. decembra, biće organizovana onlajn kreativna radionica za izradu novogodišnjih ukrasa, a sledećeg dana radionica izrade novogodišnje čestitke, onlajn na sajtu i  FB stranici Centra za kulturu “Kostolac”.

U četvrtak, 22. decembra, od 18 časova, u Sportskoj hali u Kostolcu biće organizovan koncert „Novogodišnja bajka sa horom Čarolija, Leontinom i Tijanom Dapčević“, a gost će biti baletski  studio „Amadeus“ iz Požarevca. Pored toga, biće organizovana izrada novogodišnjih čestitki – kreativna radionica i nagradna igra – „Najlepši napravljeni ukras“.

Sledećeg dana, 23. decembra, od 18 časova, u Sportskoj hali u Kostolcu biće organizovan koncert Muzičke sekcije OŠ „Jovan Cvijić“ Kostolac, zatim nagradna igra „Zimsko pisamce“, Deda Mraz u našem gradu, druženje sa Maskotama, izrada novogodišnjih ukrasa – novogodišnja kreativna radionica i žurka za najmlađe, kao i koncert kostolačkog benda „MashUp“.

To Top