Martovski program posvećen damama

Kostolac

Događaji

Martovski program posvećen damama

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Bogat kulturno-umetnički program planiran je za mart u Kostolcu, a većina sadržaja je posvećena damama zbog obeležavanja Dana žena.

Program počinje u sredu, 2. marta, sa početkom u 12 časova, onlajn radionicom za mlade, njihove roditelje i nastavnike pod nazivom „Motivacija za učenje“. Radionica će biti prikazana na sajtu i Fejsbuk stranici Centra za kulturu Kostolac.

Na dan žena, 8. marta, biće izvedena predstava „Kao da sam te sanjao“, u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu sa početkom u 20 časova.

Na istom mestu će 12. marta Kulturno umetničko društvo „Kostolac“ prirediti „Koncert za dame i mame“, a početak je zakazan za 19 sati.

U utorak, 15. marta, u 12 sati, biće organizovana onlajn radionica „Pokaži mami i tati šta umeš“ na sajtu i FB stranici Centra za kulturu Kostolac. Istog dana zakazane su dve projekcije filma „Leto kada sam naučila da letim“ – u 18 i 20 časova, u Domu kulture u Kostolcu.

U subotu, 19. marta, biće odigrana dečija pozorišna predstava „Asteriks i Obeliks“ u pozorišnoj sali Doma za kulturu u Kostolcu u 18 sati. Od 21. do 25. marta biće priređena izložba ULUK „Spektar “ u holu kostolačkog Doma kulture.

U sredu, 23. marta, biće odigrana pozorišna predstava „Ženski razgovori“ u 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara, a igraju Svetlana Bojković, Milan Caci Mihailović i Vesna Čipčić.

To Top