Mateo Busola: „Besane noći i poljupci za doručak“ 

Braničevo

Kultura

Mateo Busola: „Besane noći i poljupci za doručak“ 

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

U knjizi autora Matea Busole „Besane noći i poljupci za doručak“ nalaze se šarmantna i duhovita razmišljanja o očinstvu.

Mateo Busola je illustrator i crtač stripova, koji živi u Veroni sa suprugom Paolom, ćerkamaVirđinijom, Đinevrom i Melanijom (starim devet, pet i tri godine)  i njihova dva psa. Dve godine je na Fejsbuku pisao objave kojima je opisivao lepotu običnih trenutaka u svojoj porodici, a „Besane noći i poljupci za doručak“ je knjiga uspomena nastala iz tih zapisa.

Podeljena na zimu, proleće, leto i jesen, knjiga prati različita doba roditeljstva i života. Ponekad dirljivi, često veoma zabavni, ovi zapisi podsećaju ljude da uživaju u trenutku i da cene jednostavne stvari u životu.

Kao što Mateo kaže: „Virđinija, Đinevra i Melanija su sočivo kroz koje posmatram svet... Kćerke me obogaćuju i podsećaju da biti otac znači živeti u sivoj zoni između odgovornosti i bezbrižnosti, snage i mekoće.“ „Besane noći i poljupci za doručak“ sastoje se od iskrenih i toplih priča darovitog pripovedača.

„Besane noći i poljupci za doručak“ je prva knjiga Matea Busole, i možete je pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl redakcija@ebranicevo.com.
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top