metabolicki-fitnes-za-zdravlje-foto

Požarevac

Događaji

Metabolički fitnes za zdravlje (FOTO)

Foto: E.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

Dr Danica Veljović, volonter Udrženja za pravilan način života i prevenciju, otkriva za ''eBraničevo'' efekte metaboličkog fitnesa.

Dr Danica Veljović, volonter Udrženja za pravilan način života i prevenciju, otkriva za ''eBraničevo'' efekte metaboličkog fitnesa.

 

Metabolički fitnes

U prostorijama Udruženja pčelara “Požarevac”, dr Danica Veljović, volonter Udrženja za pravilan način života i prevenciju i personalni ”wellness coach” (osoba koja kroz trening i edukaciju pomaže drugim ljudima da promene navike, kako bi ostvarili bolji kvalitet života) upoznala je Požarevljanke sa metaboličkim fitnesom.


Metabolički fitnes je program koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri osmislio i formulisao prof .Alessandro Canepa. To je program koji daje odlične rezultate u redukciji masti, poboljšanju vitalnosti i energije i korekciji loših navika kroz proces edukacije, podrške i modernih metoda kontrole postignutih rezultata.Delotvornost programa je dokazana kliničkom studijom koju je sproveo tim lekara Udruženja za medicinu sporta Srbije. Program je opisan u knjizi “Metabolic fitness”, koju su priredili “Udruženje za medicinu sporta” i “Centar za sportsku ishranu i suplementaciju”.

 

dr Danica Veljović

Želimo da pomognemo ljudima, pre svega da im probudimo svest da više vode računa o sebi, a potom, da ih naučimo kako da promenom navika, načina života i ishrane, ostvare bolji kvalitet života.Gojaznost je postala veliki problem savremenog načina života sa tendecijom porasta. Dokazano je da učesnici programa imaju neverovatne transformacije i rezultate.Program obuhvata prilagođeno vežbanje za sve, promene u načinu ishrane i zamenski obrok. Na nedeljnom nivou može se izgubiti od 800 do 1500 grama, na mesečnom  nivo 3 do 5 kilograma, a kroz tri meseca od  9 do 12 kilograma masti”, navela je dr Veljović za naš portal.


Program se u Požarevcu odvija na poziv Lele Stojadinović, jedne od učesnica.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top