Milena i Viminacijum turistički aduti Požarevca

Požarevac

Događaji

Milena i Viminacijum turistički aduti Požarevca

Foto: pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Uspešna prezentacija Požarevca na 39. međunarodnom sajmu posvećena Mileni Pavlović Barili. TO istakla i Viminacijum, kao i ostale lepote požarevačkog kraja.

Ova izuzetna  prezentacija  nikoga nije ostavila ravnodušnim, što je rezultiralo velikom posećenošću štanda Turističke organizacije Požarevca. 

„Moja prva impresija, pre svega sam vrlo ponosan na Turističku organizaciju Požarevca i saradnike iz mog kabineta koji su zajedno sa njima učestvovali na prezentaciji.
Da naglasim da  sada svaki Požarevljanin na ovom štandu s ponosom ističe odakle je.
Predivna prezentacija, još jednom, sve čestitke direktorki Turističke organizacije, kao i timu koji je radio ovde zajednički bez ikakve sujete.
Imao sam priliku da obiđem i štandove drugih gradova, ima stvarno prelepih prezentacija, ali ovom prilikom moram da budem malo više subjektivan, da kažem da ovakvu ideju i motive nema ni jedna Turistička organizacija”, rekao je Bane Spasović,
gradonačelnik grada Požarevca.
 
U programu su učestvovali Gradski ženski hor Barili i deo simfonijskog orkestra „Gvardia“.

U programu su učestvovali Gradski ženski hor Barili i deo simfonijskog orkestra „Gvardia“.
 

Posebnu pažnju posetilaca izazvali su Ljubičevski vitezovi i članovi GANIP-a.
 
Prvog dana sajma predstavljen je Viminacijum i rimska hrana, dok je kroz 17 kratkih filmova osmišljena svojevrsna mini tura kroz sve atrakcije, manifestacije i najznačajnije lokacije u Požarevcu, od Narodnog muzeja preko Galerije Milene Pavlović Barili do Ljubičevskih konjičkih igara...
 
Štand su između ostalih, posetili premier Aleksandar Vučić, ministar trgovine turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ambasadorka Indije Narinder Čohan, ambasador Indonezije Hari Ričards Džejms Kandu i direktor predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top