Miodrag Stepanović izabran za predsednika Gradskog odbora SNS Požarevac

Požarevac

Politika

Miodrag Stepanović izabran za predsednika Gradskog odbora SNS Požarevac

Foto: T. Sotirov

How Good Of A Friend Are You Really?

Na Izbornoj skupštini koja je održana u Centru za kulturu, za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac izabran je Miodrag Stepanović, koji je ranije obavljao funkciju poverenika.

Izbornoj skupštini, koja je bila zatvorena za medije, prisustvovalo je 165 delegata stranke, rukovodstvo grada Požarevca, direktori javnih preduzeća i ustanova, član predsedništva SNS i koordinator za Požarevac Luka Petrović, odbornici i članovi stranke. Stepanović je u izjavi za medije istakao da je dobio jednoglasnu podršku da postane predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac.

„S jedne strane to me čini vrlo srećnim, a sa druge to povlači sa sobom i veliku odgovornost pre svega za rezultat, a onda i da se opravda očekivanje članova stranke koja ima u Požarevcu više od 8.000 aktivnih članova“, kazao je Stepanović i dodao da će na posebnoj sednici koja će biti održana posle majskih praznika birati potpredsednike odbora, sekretare i članove saveta.

On je još rekao da se spremaju i za vanrednu Izbornu skupštinu SNS u Beogradu na kojoj će se birati kompletno rukovodstvo stranke na čelu sa predsednikom.

„Mi smo danas poslali jednu poruku jedinstva. Gradski odbor SNS Požarevac će stati iza svake odluke vrha stranke sa željom da predsednik stranke ostane Aleksandar Vučić“, rekao je Stepanović.

To Top