Mirjana Bobić Mojsilović: „Happy End“

Braničevo

Kultura

Mirjana Bobić Mojsilović: „Happy End“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Ovo je priča koja se završava srećnim krajem.

Roman „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović je priča o idealnom muškarcu, o knjigama, čitanju i potrazi za piscem jednog romana koji menja živote glavnim junacima.

Ljuba ima četrdeset godina, propali brak, depresivna je i usamljena je, ima paničan strah od starenja i izgubljenog vremena, ali je i dalje nepopravljivo romantična.

Đorđe je čovek koji  je sposoban da voli, on je pisac, ali je i ubica.

„Happy End” je moj prvi ljubavni roman i prvi domaći roman koji je bez stida priznao da se tu radi o ljubavi. I o knjigama koje spasavaju živote. I ni posle 17 godina nije izgubio na svežini, humoru i autentičnosti. Stvar je vrlo jednostavna – svima je potreban srećan kraj“, rekla je autorka povodom izlaska knjige.

Mirjana Bobić Mojsilović je  spisateljica i slikarka. U Laguni je objavila romane „Dnevnik srpske domaćice“, „Happy End“, „Azbuka mog života“, „Muška azbuka“, „Gospodin Pogrešni“, „Traži me“  i „Tvoj anđeo čuvar“. Autorka je šest pozorišnih komada. Dvanaest njenih naslova objavljeno  je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka  je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta  je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

„Happy End“ možete pronaći u  svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca E-Braničeva dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresa  i broj lične karte na mejl: redakcija@ebranicevo.com).

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top