Mnoga naselja i ulice narednih dana bez električne energije

Braničevo

Servisne informacije

Mnoga naselja i ulice narednih dana bez električne energije

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Usled radova na mreži mnogi potrošači u Braničevskom okruga narednih dana biće bez električne energije.

U ponedeljak, 20. juna, struje neće biti u ulici Miroslava Tirše u Velikom Gradištu, u periodu od 8 do 14 časova. Kravlji Do i Šljivovac u opštini Malo Crniće bez električne energije biće od 8 do 13 časova, dok potrošači u ulici Šesta lička prema zaobilaznici u Požarevcu isključenje mogu očekivati u periodu od 9 do 14 časova, kao i oni u Petrovcu, pravac prema Starčevu u zaseoku Veliki Bubanj (Manastirica), a sat vremena duže isključenje će trajati u mestu Vrbnica u Malom Crniću. U periodu od 11 do 14 časova isključenje očekuje naselje Toponica u Malom Crniću.

Narednog dana, Đurakovo u Velikom Gradištu i deo Rabrova koji se napaja iz trafo stanice Rabrovo dva, ulice 9.maja, Blagoja Lazića, Svetog Save, Vidovdanska u Kučevu biće bez električne energije od 8 do 14 časova. Kudreš, Snegotin i Žitkovica u Golupcu biće bez struje od 8.30 do 13.30 časova, dok će Veliko selo u Malom Crniću bez struje biti od 9 do 15 časova.
U periodu od 9 do 14 časova isključenja će biti u ulici 23. srpske divizije u Požarevcu i u delovima Dobrnja (trafo oblasti Dobrnje 2, 4 i 5).

U sredu, 22. juna, bez električne energije biće deo Poljane prema školi u Požarevcu i Krvije u Petrovcu, od 9 do 14 časova, kao i Vrbnica u Malom Crniću, od 9 do 15 časova.

To Top