Moguće zamućenje vode zbog ispiranja vodovodne mreže

Braničevo

Servisne informacije

Moguće zamućenje vode zbog ispiranja vodovodne mreže

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Požarevac danas počinje ispiranje vodovodne mreže u Starom Kostolcu i Drmnu, a sutra u Kličevcu. Radovi će trajati sedam dana.

U periodu od 1. do 7. marta JKP „Vodovod i kanalizacija“ Požarevac izvodiće radove na ispiranju vodovodne mreže u naselju Stari Kostolac i Drmno. Tim danima će potrošači u Starom Kostolcu i Drmnu imati vodu koju mogu da koriste. 

Radovi na ispiranju rezervoara na izvorištu i vodovodne mreže u naselju Kličevac počinju 2. marta i trajaće narednih sedam dana.

Naselje Kličevac 2. marta neće imati vodu u periodu od 8 do 15 sati zbog ispiranja rezervoara na izvorištu. Narednih sedam dana, posle toga, vršiće se ispiranje vodovodne mreže i u tim danima će naselje Kličevac imati vodu koju građani mogu da koriste. 

„Ukoliko u toku ovih sedam dana ispiranja vodovodne mreže dođe do zamućenja vode na točećim mestima u objektima , mole se stanovnici Starog Kostolca, Drmna i Kličevca da povećaju ispiranje kako bi se zamućenje eliminisalo. U toku celog postupka ispiranja cevovoda kroz naselje , voda će biti u okviru zakonskih vrednosti kvaliteta“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

To Top