Muk u Kamenovu:  Sahranjen mladi fudbaler

Petrovac

Hronika

Muk u Kamenovu:  Sahranjen mladi fudbaler

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Majka nije dozvolila obdukciju, pa čak ni da telo ostane u bolničkoj kapeli. Odmah pošto je konstatovana smrt, telo je prvezeno u porodičnu kuću u Kamenovu. 

 

Saša Životić koji je u nedelju preminuo posle odigrane fudbalske utakmice u Starčevu kod Petrovca na Mlavi, sahranjen je danas na groblju u svom rodnom selu Kamenovu. 


Na večni počinak mladića je ispratio veliki broj meštana, drugova, sportskih kolega… 
Saša Životić je, prema nezvaničnim informacijama, preminuo od posledica jakog infarta koji je doživeo petnaestak minuta po završetku fudbalske utakmice, koju je odigrao celu.


Prema rečima prijatelja porodice Životić, majka pokojnog fudbalera nije dozvolila obdukciju, pa čak ni da telo njenog sina ostane u bolničkoj kapeli. Odmah po prijemu u petrovačku bolnicu, gde je zvanično konstatovana smrt, telo je prvezeno u njihovu porodičnu kuću u Kamenovu.

 
Da tragedija bude veća, pre četrnaest godina Saša je izgubio rođenog brata Ivana koji je sa 22 godine, kao radnik Elektromorave u Petrovcu poginuo od strujnog udara.

 
U Kamenovu od vesti o smrti Saše Životića vlada muk i neverica zbog tragedije koja je po drugi put zadesila ovu porodicu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top