Na izbornoj listi Narodne stranke 12 kandidata iz Braničevskog okruga

Braničevo

Izbori

Na izbornoj listi Narodne stranke 12 kandidata iz Braničevskog okruga

Foto: Narodna stranka logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Republička izborna komisija proglasila je jedanaestu izbornu listu kandidata za narodne poslanike pod nazivom “Narodna stranka - Siguran izbor. Ozbiljni ljudi - Vuk Jeremić, dr Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačević, Vladimir Gajić, Marina Lipovac Tanasković”.

Nosilac liste je Vuk Jeremić, pod brojem dva je Siniša Kovačević, a na trećem mestu Sandra Rašković Ivić. Na ovoj listi se nalazi 250 kandidata za narodne poslanike, a 12 je iz Braničevskog okruga.

Najbolje rangiran kandidat je Nenad Ilić, diplomirani ekonomista, koji se nalazi na 30. mestu, zatim Zoran Dobrosavljević, rudarski tehničar, na 61. mestu i odmah za njim pod brojem 62. Mirjana Aleksić, administrativni tehničar. Sva tri kandidata su iz Požarevca. 

Na listi su još sledeći kandidati iz okruga: Dejan Životić, menadžer u službi obezbeđenja iz Dubravice, na 85. mestu, Vanja Petrović, diplomirani komunikolog iz Kostolca, pod brojem 102., Filip Božilović, programer iz Požarevca, na 121. mestu, zatim 130. je Aleksandra Božilović, master ekonomista iz Požarevca, 134. Katarina Pekić, prehrambeni tehničar, takođe iz Požarevca, na 165. mestu se nalazi Aleksa Životić, vozač motornih vozila iz Požarevca, na 197. poziciji je Zorica Urošević, službenica obezbeđenja iz Lučice, 214. je Jelena Živković, diplomirani ekonomista iz Požarevca i na 227. mestu Katarina Ilić, privatna preduzetnica.

Parlamentarni izbori biće održani 17. decembra.

 

To Top