Nacrt plana javnih investicija za 2021. godinu na javnom uvidu

Požarevac

Info

Nacrt plana javnih investicija za 2021. godinu na javnom uvidu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradsko veće Požarevca poziva sve građane, udruženja, stručnu javnost i druge zainteresovane subjekte da se upoznaju sa tekstom nacrta Plana javnih investicija za 2021. godinu, kao delu budžeta grada Požarevca za narednu godinu, i da daju predloge, sugestije i komentare.

Javna rasprava će se održati u periodu od 9. do 15. decembra. Predlozi, sugestije, inicijative i komentari se dostavljaju Gradskom veću grada Požarevca putem elektronske pošte na adresu uprava@pozarevac.rs ili poštom na adresu Gradska uprava grada Požarevca, ulica Drinska 2, Požarevac, sa naznakom „Za javnu raspravu o Planu investicija za 2021. godinu“.

Po okončanju javne rasprave, Gradsko veće će analizirati primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi, a u roku od deset dana od dana okončanja javne rasprave će izveštaj biti objavljen na internet stranici grada Požarevca.

Sastavni deo ovog javnog poziva čine zaključak Gradskog veća, program javne rasprave i tekst plana, a sve to možete pogledati OVDE.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top