Nagrađeni najbolji učenici u Kostolcu

Kostolac

Događaji

Nagrađeni najbolji učenici u Kostolcu

Foto: Fejsbuk GO Kostolac

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradska opština Kostolac nagradila najuspešnije i najangažovanije učenike i sportiste.

Opština Kostolac je povodom obeležavanja Dana oslobođenja Kostolca u Drugom svetskom ratu pripremila nagrade za najuspešnije učenike kostolačkih škola, odnosno za đake generacije i sportiste generacije za školsku 2019/2020. godinu.

Nagrađeno je ukupno sedam osnovaca i srednjoškolaca novčanim vaučerima u vrednosti od 70.000 dinara i  laptop računarima. Nagrade su uručili Seržo Krstanovski, predsednik ove opštine, Milena Cerovšek, predsednica Skupštine GO Koostolac opštine, i njihovi zamenici.

Nagrađeni đaci generacije su Jana Dimitrić, učenica Osnovne škole „Jovan Cvijić“, i Mateja Janković, učenik Tehničke škole u Kostolcu.

Nagrađeni učenici za izuzetan uspeh i postignuća u oblasti sporta su Ivan Vukoslavović, sportista generacije kostolačke Osnovne škole, i Nenad Đokić, najbolji sportista srednjoškolskog uzrasta. Njima su uručene novčane nagrade u iznosu od 35.000 dinara. Najgažovaniji učenici za školsku 2019/2020 godinu su osnovci Marko Milenković i Sara Milovanović,  kao i Tamara Gajić za srednju školu.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top