A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Nagrađeni najzaslužniji vatrogasci i prosvetni radnici - dan vatrogasaca - dan prosvetara
Nagrađeni najzaslužniji vatrogasci i prosvetni radnici

Veliko Gradište

Događaji

Nagrađeni najzaslužniji vatrogasci i prosvetni radnici

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Zajedničkim prijemom danas je u opštini Veliko Gradište obeležen Dan vatrogasaca i Dan prosvetnih radnika.

Tom prilikom nagrade najuspešnijim radnicima uručio je Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište. Milić se najpre osvrnuo na posao prosvetnih radnika koji podižu decu i “stvaraju“ ljude, od predškolskih ustanova do vremena kada kreću na fakultete.

Nagrađeni radnici u prosveti

“Ponosan sam na naše škole koje imaju dobre rezultate – imamo dosta “vukovaca“, učenika generacije, na fakultetima naši srednjoškolci postižu dobre rezultate. Trudimo se da svake godine stvaramo uslove da kvalitet te nastave bude još bolji“, rekao je Milić.

On je još podsetio da je školama obezbeđeno oko 35 pametnih tabli i da su u toku investicije kao što je izgradnja male sportske hale u vrtiću i završetak osnovne škole u Srednjevu. Takođe, naredne godine biće završen i novi prostor za Muzičku školu sa malom salom za koncerte, najavio je Milić.

Uz napomenu da su “protivpožarci“ jedna od najtežih profesija, predsednik je istakao da su bili spremni kad god je intervenisano i da je time spašeno mnogo imovine, a verovatno, i mnogo života.

Predsednik opštine uručio nagradu vatrogascu Nenadu Stojanoviću

Istaknutim radnicima podeljene su prigodne novčane nagrade kao priznanje za rad i izuzetan doprinos, a u ime nagrađenih obratio se profesor istorije, Nenad Mihajlović. Među nagrađenima su Tanja Jovanović, profesorka kuvarstva i Nenad Mihajlović, profesor istorije iz Srednje škole “Miloje Vasić“, Gordana Milenković, učiteljica, i Marko Lapčević, profesor engleskog jezika iz OŠ “Ivo Lola Ribar“, Boban Rajković, nastavnik muzičke kulture iz OŠ “Vuk Karadžić“ Majilovac, Aleksandar Stojanović, nastavnik geografije iz OŠ “Miša Živanović“ Srednjevo, Valentina Janković, vaspitačica iz Predškolske ustanove “Majski cvet“ Veliko Gradište, Biljana Božić, nastavnica klavira iz Odeljenja Muzičke škole “Stevan Mokranjac“ u Velikom Gradištu i Nenad Stojanović, vatrogasac spasilac iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Veliko Gradište.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top