Najavljena isključenja struje za 16. i 17. novembar

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje za 16. i 17. novembar

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će bez električne energije biti korisnici na nekoliko lokacija.

Danas, 16. novembra, u vremenu od 7.30 do 9 časova, bez struje su Deligradska 18, Karađorđeva, Knez Milošev venac broj 18 i deo kod prodavnice Union MZ, Prilepska i Skopljanska ulica u Požarevcu.

Istog dana od 9.30 do 11 časova, bez struje će biti sledeće ulice u Požarevcu: Jovana Šerbanovića (leva strana od ulice Stari korzo do Njegoševe), Njegoševa (drugi deo) i deo ulice Stari Korzo (leva strana od prodavnice DM do SDK).

U petak, 17. novembra, u periodu od 8 do 15 sati, bez struje će ostati delovi ulica kod sportske hale u Požarevcu - Bosanska, Dalmatinska, Đurđa Brankovića, Proleterska i Vase Pelagića, Sportska hala i Partizanska (deo oko bazena i sportske hale).

Bez struje će u petak, od 8 do 15 časova, biti i: Veliko Gradište, sve osim naselja na Srebrnom jezeru), Kisiljevo, Kusiće, Ribarac, Topolovni, Biskuplje, Kumane, Kalinovac, Đurakovo Popovac, Požeženo, kao i Braničevo i Ponikve.

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na zameni stubova i/ili rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom 17. novembra. Zbog toga će bez električne energije biti deo Požarevca od TS Filipa Višnjića (početak) prema ulici PP odred, u vremenu od 8 do 14 sati.           

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

„Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom“, navodi se u saopštenju  Elektrodistribucije Požarevac.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

To Top