Nando Abad: “Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu“

Braničevo

Kultura

Nando Abad: “Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Crnohumorni roman „Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu“ španskog TV scenariste i pisca Nanda Abada donosi priču o Andresu, osobi kojoj ništa ne ide od ruke, ali koja ne pušta sudbinu iz svojih šaka.

Ako mislite da je vama sreća okrenula leđa, Andres onda nikad za nju nije ni čuo. A ipak, ova priča je puna nežnosti i okrepljujućeg humora.

Andres je nedavno razvedeni muškarac koji pokušava da se nosi sa vešću da njegova bivša žena ima novog dečka. A još uvek nema ni najblažu ideju da će za nekoliko dana biti upleten u ubistvo...

Andres bi vam posavetovao da ne čitate ovu knjigu. Da biste znali zašto je Andres takav, morate je pročitati.

Nando Abad je scenarista i tvorac televizijskih komedija. Rođen je u Madridu 1979. Nekoliko godina je studirao psihologiju, ali je završio studije audiovizuelne komunikacije i postao profesor na istoj katedri. Bavi se humorom od 2005. godine, radeći kao scenarista komičnih serija na španskoj televiziji. Godine 2009. osvojio je nagradu za najbolji scenario španske Akademije za televiziju.

„Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu“ Nanda Abada možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected]

To Top