Naš sugrađanin među “herojima” - podržite ga svojim glasom

Požarevac

Zanimljivosti

Naš sugrađanin među “herojima” - podržite ga svojim glasom

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevljanin Miloš Panić, entuzijasta, sportista i humani volonter, nalazi se među herojima. Da bi pobedio potrebno je da prikupi što veći broj glasova.

Delegacija Evropske unije u Srbiji organizuje nagradni konkurs “Oni su heroji” u cilju nagrađivanja ljudi iz svakodnevnog života za koje se nije dovoljno čulo, a koji su za vreme pandemije svojim delima doprineli zajednici.

Među herojima za koje se glasa nalazi se i Miloš Panić, požarevački entuzijasta, sportista i humani volonter koji je za vreme pandemije pravio i poklanjao vizir maske svojim sugrađanima na najugroženijim radnim mestima. Miloša možete podržati u trci za pobedu tako što ćete glasati OVDE.

Da podsetimo, naš sugrađanin Miloš je za svoj rođendan 27. marta podelio građanima Požarevca oko 30 maski, a kako je ova akcija naišla na oduševljenje Požarevljana, nastavio je sa radom i na taj način pomogao svojim kolegama iz firme, ali i svima onima koji rade u zdravstvenim organizacijama ili su u kontaktu sa ljudima zbog prirode posla.

>>KAKO UPRAVNIK ZGRADA POMAŽE GRAĐANIMA U TEŠKIM TRENUCIMA<<

Deset heroja sa najvećim brojem glasova dobiće dve avionske karte za putovanje u neku od zemalja Evropske unije, dok su za sve ostale učesnike pripremljeni poklon paketi.

“Heroji često žive bliže nama nego što mislimo, u svakoj ulici, u svakoj zajednici, u svakoj porodici. Heroj ili heroina je osoba koja i pored svih opasnosti, pokazuje hrabrost i snagu, pomaže drugima iako sebe izlaže rizicima. Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na daljinu, policajci, vaša tetka ili poštar koji vam je i pored svega doneo važno pismo… Oni su nam prethodnih meseci olakšavali život i pružali podršku. Vreme je da i mi učinimo nešto za njih!”, navodi se u konkursu.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani i građani republike Srbije sa mestom prebivališta u Srbiji, a prijave se mogu izvršiti na sajtu “Oni su heroji”.

https://onisuheroji.rs/gallery/create

Nagradni konkurs otvoren je 22. maja, 2020. godine i trajaće sve do 11. juna do ponoći kada možete prijaviti svoje heroje ili glasati za njih.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top