Nema organizovanog dočeka srpske Nove godine

Braničevo

Društvo

Nema organizovanog dočeka srpske Nove godine

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog epidemije koronavirusa i mera koje su na snazi večeras neće biti organizovanog dočeka srpske Nove godine na trgovima, niti u kafićima i restoranima.

U Požarevcu i pojedinim opštinama u okrugu praksa je bila ranijih godina da se za doček srpske Nove godine organizuje muzičko-zabavni program na trgu. Podsećamo da je prošle godine prvobitno bila ideja da u Požarevcu nastupi folk diva Svetlana Ražnatović Ceca, ali se to ipak nije dogodilo već su Požarevljani pravoslavnu Novu godinu dočekali uz simfonijski orkestar „Gvardija“.

>>POŽAREVLJANI DOČEKALI SRPSKU NOVU GODINU UZ „MARŠ NA DRINU“ I VATROMET<<

Kučevljani su se od stare godine po Julijanskom kalendaru oprostili na Grdskom trgu, uz obilato posluženje, estradnu zvezdu Jellenu i vatromet.

>>VESELO U KUČEVU ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE<<

Ove godine neće biti organizovan doček na trgu nigde u Srbiji zbog aktuelne epidemiološke situacije i mere koja su na snazi. Takođe, kafićima i restoranima je danas radno vreme do 20 časova, što znači da građanim imaju samo dve opcije – da srpsku Novu godinu dočekaju kod kuće ili kod rođaka, kumova, prijatelja. Preporuka Kriznog štaba je da se izbegnu okupljanja.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top