Nema više prolećnih dana, stiže naoblačenje sa kišom

Požarevac

Društvo

Nema više prolećnih dana, stiže naoblačenje sa kišom

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Nakon prolećnih temperatura tokom vikenda, ove nedelje uglavnom oblačno vreme sa kišom.

Početak nedelje doneo je hladno jutro, a do kraja dana najavljeno je naoblačenje sa slabom kišom. Maksimalna dnevna temperatura ovog ponedeljka biće do 13 stepeni u Požarevcu i okolini. U utorak, 23. novembra, najavljeno je oblačno, kišovito i hladnije vreme. Jutarnja temperatura iznosiće do tri, dok će maksimalna biti za četiri stepena niža u odnosu na ponedeljak.

U sredu će biti pretežno oblačno, ali uglavnom suvo. Najniža dnevna temperatura biće oko jedan stepen, a najviša dnevna temperatura identična kao i u utorak – devet stepeni. Sledećeg dana, 25. novembra, biće delimično sunčano i malo toplije. Jutarnja temperatura iznosiće do četiri, dok će u najtoplijem delu dana biti do 12 stepeni.

U petak ponovo možete da očekujete oblačno vreme sa kišom. Minimalna temperatura biće oko pet stepeni, a maksimalna do 11.

Za vikend je najavljeno malo toplije vreme, ali sa povremenim pljuskovima. Prvog dana vikenda najniža dnevna temperatura biće oko sedam, a maksimalna oko 15 stepeni. Drugog dana vikenda jutarnja temperatura iznosiće oko osam stepeni, dok će najviša biti identična kao i u subotu.

To Top