Ni banjalučka vrućina nije omela maratonce

Požarevac

Sport

Ni banjalučka vrućina nije omela maratonce

Foto: Maraton tim Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedanaest požarevačkih maratonaca istrčalo polumaraton u Banjaluci.

Ni izuzetno toplo vreme nije ih sprečilo da uspešno, tačnije ceo tim,  prođe kroz cilj. 

Marija Dragović istrčala je stazu za 2 sata 21 minut, Vitaminka Zrnić 2 sata 27 minuta, Jelena Sremčev 1 sat 56 minuta, Dragan Milić Ćela 2 sata 35minuta, Slobodan Jotić 2 sata 21 minut, Nebojša Janković 1 sat 56 minuta, Saša Zebić 2 sata 27 minuta, Ivan Milovanović 1 sat 56 minuta, Mihajlo Gajić 1 sat 49 minuta, Marko Pućo 2 sata 35 minut.

  Najbrži na tom putovanju kada je ovaj tim u pitanju, bio je Mališa Kovačević sa vremenom od 1sat 40 minuta. Ovo je bila najbrojnija ekspedicija požarevačkih maratonaca na nekom inostranom tamičenju.

Timski duh preovladao je i ovog puta te je veći broj maratonaca trčao u grupicama radi podrške i lakšeg prelaženja staze po teškim vremenskim uslovima. Prava slika kako jedan tim treba da funkcioniše. 

Prolećni deo trkačke sezone je uveliko u toku i već sledeće nedelje, u još većem broju, naši maratonci trče najstariju trku u Srbiji, 38. Somborski polumaraton u gradu Laze Kostića.

„Pozivamo sve rekreativce da se uvere da mogu i oni biti uspešni učesnici ovakvih trka, pa da svi zajedno stvaramo dugoprugašku porodicu kojom će grad Požarevac, kao i Braničevski okrug, biti sve ponosniji. Isto tako pozivamo i profesionalce, atletičare iz Braničevskog okruga da nam se priključe na ovim sjajnim putovanjima i trkama, da dožive neka nova, prijatna iskustva, koja se doživljavaju samo na dugoprugaškim trkama“, kažu u Maraton timu Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top