Nikad nije kasno – za doktora Gorana Grujića

Požarevac

Zabava

Nikad nije kasno – za doktora Gorana Grujića

Foto: Goran Grujić

How Good Of A Friend Are You Really?

Raspevani kardiolog iz Požarevca, dr Goran Grujić, ima poslednju šansu da se plasira u finale takmičenja „Nikad nije kasno“ na TV „Prva“. Potrebna mu je pomoć sugrađana kako bi ostvario cilj. 

Dr Grujić je motivaciju za takmičenje našao u želji da svojim talentom ostvari napredak u požarevačkom zdravstvu. Kako je emisija gledana, Grujić je iskoristio da „provuče“ jednu svoju ideju - angiosalu u požarevačkoj bolnici.

Dok je studirao ta grana medicine bila je u povoju, ali danas je realnost. U angiosali inače se zbrinjavaju pacijenti sa fatalnim infarktima miokarda, što je bolest 21. veka.

 „To je sada tako dostupno i u manjim regionalnim centrima. Želja mi je dato  realizujemo i spasimo sve nas od odlazaka za Beograd, čekanja na listama“,  kaže doktor Grujić.

Za njega je angiosala „onaj jezičak između života smrti, koji prevagne na stranu života“.

Košta oko 300 hiljada evra,  i požarevački doktor smatra da sredstva nisu problem i mogu se sakupiti ako se udruže država, lokalna samouprava, građani i dijaspora.  

Goran Grujić je inače lekar specijalista interne medicine, supspecijalista kardiologije i magistar medicinskih nauka iz oblasti kardiologije, a uskoro će biti i doktor medicinskih nauka.

Ali, muzika je njegova velika ljubav.

„ Ja sam realan čovek. Znam dobro gde mi je mesto u celoj ovoj priči sa desetak pesama, koje lepo vrtim. Muzika nije samo pevati, muzika je biti šoumen, imati scenski nastup. Meni to ništa ne manjka. Želeo sam samo da ostane uspomena na čoveka koji osim profesionalne karijere, koja je na vrhuncu, ima ljubav prema muzici, koja spaja sve ljude dobrog srca, plemenite i pozitivne“, kaže Grujić.

Serijal „Nikad nije kasno” po njegovim rečima, neka je vrsta ambasadora mira na Balkanu,  jer okupljajući generacije koje su učestvovale u dešavanjima devedesetih godina, konci se polako skupljaju kroz pozitivne emocije i muziku.  
Link za glasanje https://grand.online/nikad-nije-kasno/voting 

Glasanje traje do ponoći između ponedeljka i utorka.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top