Nova oprema za veću bezbednost u saobraćaju

Veliko Gradište

Društvo

Nova oprema za veću bezbednost u saobraćaju

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Policijskoj stanici u Velikom Gradištu uručena je standardizovana formacijska oprema – dva alkometra, eksterna baterija za radarski uređaj i digitalni fotoaparat.

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković, primili su danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, načelnika Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Požarevac, potpukovnika Dragana Ristića, načelnika Policijske stanice Veliko Gradište, Darka Pajkića, i komandira PS, Nikolu Mitrovića, i tom prilikom im uručili saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

“Kao i svake godine, opština je izdvojila sredstva za opremu iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju kako bismo sprečili neželjene situacije. Ova sredstva su skromna, ali značajna za bezbednost saobraćaja. Saradnja sa policijom je na visokom nivou i ovom prilikom im zahvaljujem. Zadovoljni smo situacijom i nastavićemo i dalje da pomažemo, a namera nam je da kroz edukaciju i kaznenu politiku smanjimo broj nezgoda. Takođe, u planu je otvaranje poligona i nabavka opreme za decu“, istakao je Milić.

To Top