nova-trafo-stanica-u-oreskovici

Petrovac

Događaji

Nova trafo stanica u Oreškovici

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Opština Petrovac nastavlja sa ulaganjima u poboljšanje života građana na selu. Proteklog vikenda u mesnoj zajednici Oreškovica puštena u rad nova trafo stanica

Opština Petrovac nastavlja sa ulaganjima u poboljšanje života građana na selu.Proteklog vikenda u mesnoj zajednici Oreškovica puštena je u rad nova trafo stanica.

 


Duško Nedinić, predsednik Skupštine opštine Petrovac na Mlavi, u obraćanju medijma zahvalio se „Elektromoravi“ Požarevac i direktoru Dejanu Saviću što su imali razumevanja za molbu odbornika iz Oreškovice, Siniše Milića, i da meštani Oreškovice dobiju novu savremenu trafo stanicu koja će u mnogome poboljšati snabdevanje električnom energijom.


Nedinić je, takođe, naglasio da je politički zadatak svih iz lokalne samouprave, da se što više sredstava preusmeri iz Beograda u opštinu Petrovac na Mlavi.

 


Direktor Elektromorave Požarevac Dejan Savić je rekao da njegovo preduzeće pokazuje jednu vrstu društvene odgovornosti i da je svaki deo elektrodistribucije Požarevac podjednako važan. Na zahtev lokalne samouprave Oreškovica dobija novu trafo stanicu čija je vrednost oko 4,5 miliona dinara, kazao je direktor Savić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top