Nova usluga – parking pass kartice

Požarevac

Info

Nova usluga – parking pass kartice

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Od danas na svim zatvorenim parkiralištima u Požarevcu počinje prodaja parking pass kartica.

Parking pass kartice predstavljaju novu uslugu JKP „Parking servis“ Požarevac, koja će korisnicima javnih parkirališta omogućiti da parkiraju na svim posebnim parkiralištima u gradu sa neograničenim brojem ulazaka i izlazaka za vremenski period na koji su kartice ograničene - 24 časa, tri dana ili sedam dana.

Cena parking pass kartice 24 časa je 450 dinara, za tri dana je 1.000 dinara, a za sedam dana 1.800 dinara.

"Ova vrsta usluge je nešto što je falilo u dijapazonu naših usluga, tu pre svega mislim na Parking pass 24h, jer do sada nismo imali kartu za celodnevno parkiranje u centralnoj zoni grada, ako znamo da je u Prvoj zoni na opštim parkiralištima vreme parkiranja ograničeno na tri sata. Pored toga, i parking pass tri i sedam dana će koristiti svima onima koji dođu u naš grad na par dana. Sa ovim karticama korisnici javnih parkirališta mogu ulaziti i izlaziti neograničen broj puta na svim posebnim - zatvorenim parkiralištima za vremenski period na koji je kartica ograničena. Kartice će se prodavati na svim posebnim parkiralištima u gradu. Parkirališta koja su u sistemu Parking pass-a vidno su označena nalepnicom. Kartice možete kupiti i unapred, a koristiti ih kasnije. Parking pass se aktiviraju prvim ulaskom na jedno od četiri posebna parkirališta", kaže Marija Papović, direktorka JKP "Parking servis".

Parkirališta u sistemu parking pass-a su: Garaža "Takovska" u Takovskoj ulici i zatvorena parkirališta "Pijaca" , "Dom omladine" i "Načelstvo".

To Top