Novčane nagrade zaposlenima u javnom sektoru

Veliko Gradište

Događaji

Novčane nagrade zaposlenima u javnom sektoru

Foto: velikogradisste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Nagrađeni najistaknutiji zaposleni u 2019. godini u opštini Veliko Gradište.

Nagrade im je uručio Dragan Milić, predsednik  opštine Veliko Gradište, na svečanom prijemu.  Novčane nagrade  su predviđene za radnike u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima.

„Nikada nemojte da se zadovoljite onim što ste postigli, treba uvek težiti boljem. Mi smo mala opština sa skromnim budžetom koja je zaista mnogo postigla. U toku su radovi na infrastrukturi u Osnovnoj školi u Srednjevu, Sportskoj hali na Srebrnom jezeru, Domu zdravlja, renoviraće se Muzička škola, u planu su i drugi radovi. Čestitam vam novogodišnje praznike i želim malo takmičarskog duha jer s ovom praksom treba nastaviti“, rekao je Milić.

Nagrade u iznosu od po 10 hiljada dinara uručene su sledećim radnicima: Dejanu Tošiću, Snežani Mirković, Radiši Periću, Ranici Milenković, Milanu Stankoviću, Dragani Ivić, Miomiri Skočić, dr Milanki Milić, Goranu Birtaševiću, Oliveri Matić, Sanji Stefanović, Mileni Stojković, Violeti Perić, Kristini Zarić, Danijeli Stević, Mileni Mitić, Dragani Tišanović i Dejanu Bogdanoviću.

To Top