Novi asfalt na putu za crkvu u Bistrici

Petrovac

Događaji

Novi asfalt na putu za crkvu u Bistrici

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

How Good Of A Friend Are You Really?

U naselju Bistrica u toku su radovi na asfaltiranju ulice Cara Konstantina, odnosno puta za bistričku crkvu.

Radove su danas obišli predsednik Skupštine opštine Petrovac na Mlavi, Milanče Aćimović, član Opštinskog veća, Saša Živojinović, i pomoćnik predsednika opštine, Boris Gvozdić, koji je u obraćanju medijima izrazio zahvalnost meštanima Bistrice koji su prošle godine sopstvenim sredstvima finansirali asfaltiranje jedne deonice ovoga puta i tako uveliko pomogli da se ovaj projekat sada u potpunosti realizuje.  

Pored ove ulice, na području opštine novi asfalt dobiće još četiri putna pravca: ulice Vera Gvozdenović i Goranska u samom gradu, a ubrzo će uslediti i radovi u naselju Vezičevo, gde će biti asfaltirana Korenička ulica, kao i ulica ka groblju Karaula u Petrovcu na Mlavi.

Svi ovi radovi finansiraju se sredstvima iz budžeta opštine Petrovac, u ukupnom iznosu od 34,5 miliona dinara sa PDV-om.

Osim ovih putnih pravaca realizuje se i projekat koji zajednički finansiraju Kabinet za razvoj nedovoljno razvijenih opština Vlade Republike Srbije i lokalna samouprava. U ulici Jovana Jovanovića Zmaja radovi na izradnji kolovozne konstrukcije su gotovi, a pored ove ulice radiće se dva putna pravca u naselju Leskovac.

To Top