Novi kabinet za rođendan

Požarevac

Događaji

Novi kabinet za rođendan

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Politehnička škola Požarevac u ponedeljak obeležava 29 godina od osnivanja.

Ova škola kontinuirano radi na poboljšanju ulova za izvođenje nastave i oprema nove kabinete. Ove godine opremljen je kabinet za informatiku, a za tu namenu grad Požarevac izdvojio je milion dinara.

Otvaranje kabineta je u ponedeljak, u 17 sati. Istovremeno, u holu škole biće prezentovana nova nastavna sredstva: simulator vožnje automobila koji se koristi za obuku učenika saobraćajne struke  i  interaktivni displej na dodir  velike dijagonale, koji se koristi u multimedijalnoj nastavi.

U holu škole će, takođe, biti prikazana izložba radova učenika koji su učestvovali na likovnoj koloniji u organizaciji ove obrazovne ustanove.

Na svečanoj akademiji, koja počinje u 17:30 sati u fiskulturnoj sali škole, biće uručena priznanja zaposlenima koji su ostvarili zapažene rezultate u školskoj 2018/2019. godini, kao i jubilarne nagrade zaposlenima koji su stekli uslov za nagrađivanje u kalendarskoj 2019. godini. Očekuje se obraćanje direktora škole i predstavnika grada, a potom i kulturno-umetnički program učenika Politehničke škole.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top