Novi laptop za svaku predškolsku grupu

Kučevo

Događaji

Novi laptop za svaku predškolsku grupu

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine Kučevo, Vladimir Stojanović, pored laptopova uručio je nameštaj i didaktička sredstva.

Opština Kučevo je konkurisala za sredstva za sufinansiranje projekta iz oblasti sufinansiranja mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2019. godini, koje je raspisao Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.

Projekat  lokalne samouprave Kučevo ocenjen je kao jedan od najboljih i finansiran je sa ukupno 3.900.000,00 dinara od kojih je učešće opštine 585.000,00. U iznosu tih sredstava izvršena je  nabavka nameštaja, didaktičkih sredstava i materijala za opremanje pripremno predškolskih grupa pri školama kao i laptopova.

Predsednik opštine Kučevo Vladimir Stojanović, zajedno sa rukovodiocima projekta Sanjom Vukojević i Nenadom Šulejićem, uručio je laptopove vaspitačicama koje rade sa decom u ukupno deset pripremno predškolskih grupa na teritoriji opštine Kučevo – u Rabrovu, Mustapiću, Mišljenovcu, Turiji, Kaoni, Ševici, Neresnici, Voluji, Duboki i Radenki.

Ne zna se ko je bio zadovoljniji – deca i vaspitači koji su dobili nov nameštaj, igračke i laptopove ili nosioci najviših funkcija u lokalnoj samoupravi, koji su bili u prilici da im to podare.

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top