Novi raspored rada Doma zdravlja Veliko Gradište i zdravstvenih ambulanti

Veliko Gradište

Info

Novi raspored rada Doma zdravlja Veliko Gradište i zdravstvenih ambulanti

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Razlog je rekonstrukcija kompletne zgrade Doma zdravlja Veliko Gradište.

Dom zdravlja Veliko Gradište obaveštava građane o novom rasporedu rada ove ustanove i zdravstvenih ambulanti. Stanovnici sledećih naselja su u obavezi da zdravstvenu zaštitu ostvaruju u Domu zdravlja Veliko Gradište: Veliko Gradište, Kumane, Ostrovo, Kusiće i Požeženo. Rad Doma zdravlja Veliko Gradište  je 24 časa.

Radno vreme ambulante Majilovac je od 7 do 20 časova,obezbeđen je rad doktora medicine u dve smene. Od 20 sati i vikendom hitna stanja se zbrinjavaju u Domu zdravlja Veliko Gradište. Stanovnici sledećih naselja su u obavezi da svoju zdravstvenu zaštitu iz oblasti opšte medicine ostvaruju u ambulanti Majilovac: Sirakovo, Kurjače, Đurakovo, Popovac, Biskuplje, Zatonje, Ram, Kisiljevo, Topolovnik i Majilovac.

Zdravstvena ambulanta Srednjevo obezbediće zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva i žena (ginekologija), a radno vreme radnim danima ambulante je sledeće: od 7 do 20 časova radiće dva doktora medicine u dve smene i od 7 do 14 časova rad specijaliste ginekologije. Od 20 sati i vikendom hitna stanja se zbrinjavaju u Domu zdravlja Veliko Gradište. Stanovnici sledećih naselja su u obavezi da svoju zdravstvenu zaštitu iz oblasti opšte medicine i ginekologije ostvaruju u ambulanti Srednjevo: Makce, Češljeva Bara, Doljašnica, Garevo, Srednjevo, Tribrode, Carevac, Desine, Kamijevo, Pečanica i Ljubinje.    

„Zbog rekonstrukcije kompletne zgrade Doma zdravlja Veliko Gradište nismo u mogućnosti da pružimo adekvatnu zdravstvenu zaštitu velikom broju pacijenata, s toga i pacijenti nabrojanih naselja iako imaju zdravstveni karton u Domu zdravlja Veliko Gradište u obavezi su da svoja prava ostvaruju prema datom rasporedu“, saopštili su iz Doma zdravlja Veliko Gradište.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top