Novih 500 metara asfalta u Bistrici (FOTO)

Petrovac

Društvo

Novih 500 metara asfalta u Bistrici (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Vrednost ove investicije je oko 3 miliona dinara.

Simboličnim presecanjem crvene vrpce, u Bistrici je danas otvorena za saobraćaj novoasfaltirana ulica. Pored opštinskog rukovodstva, događaju je prisustvovao i veliki broj žitelja ovog sela.

Presecanjem vrpce ulica je puštena u saobraćaj

Boban Špirić, predsednik MZ Bistrica, zahvalio se opštinskom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Duškom Nedinićem na realizacije ove veoma značajne investicije za meštane Bistrice i svojim sugrađanima koji su se danas okupili u velikom broju.

„Odgovorno tvrdim da ne postoji mesna zajednica u koju ova vlast nije uložila u skladu sa iskazanim potrebama. Ovom prilikom mogu svojim sugrađanima da poručim da naredni period za MZ Bistrica i čitavu opštinu Petrovac predstavlja veliki izazov, a to je rešavanje komunalnih problema infrastrukture“, kazao je Špirić.

 

Boban Špirić, predsednik MZ Bistrica

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, kazao je ovom prilikom da je  Bistrica strateški važno selo u opštini Petrovac, u smislu turističkih kapaciteta koje ovo selo poseduje, i naglasio da je opštinsko rukovodstvo to prepoznalo.

„Danas otvaramo novih 500 metara asfalta, prošle godine smo takođe asflatirali jednu deonicu puta u ovom selu i sada nastavljamo dalje. Kada budemo uspeli sve ono što smo zamislili da uradimo u okviru rešavanja ključnih problema saobraćajnica, kako na nivou svakog sela tako i na nivou povezivanje sela i Petrovca, i cele opštine sa okolnim opštinama,onda ćemo pristupiti razvijanju turističkih programa čime se sada opštinsko rukovodstvo bavi. Vrlo je važno da Bistrica ima uređenu saobraćajnu infrastrukturu da bi potom mogli da iskoristimo turističke potencijele koje poseduje“, istakao je Nedinić.

 

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top