A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)
Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)

Petrovac

Događaji

Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Dom za decu i lica ometena u razvoju "Dr Nikola Šumenković" u Stamnici dobio je novo dostavno vozilo za prevoz hrane.

Sredstva u iznosu od 2.278.000 dinara dobijena su u okviru projekta Ministarstva pravde Republike Srbije. Vozilo je danas predato zavodu, a tom činu je pored direktorke zavoda Ane Tomašević prisustvovao  i pomoćnik predsednika opštine Boris Gvozdić.

On se zahvalio ministarki pravde Neli Kuburović koja je, kako je rekao, već tri godine unazad prepoznala potrebe ustanove u Stamnici, te projekati prolaze svake godine.

Ovo  je peti projekat u poslednje tri godine. To je dobar način kako mogu lokalne samouprave poput naše da računaju na neke druge izvore finansiranja. Mi smo samo u ovoj godini kroz redovne godišnje programe koje raspisuju ministarstva uspeli da u opštinu Petrovac na Mlavi donesemo gotovo 60 miliona dinara. Naš godišnji budžet za kapitalne investicije je oko 40 miliona dinara, znači da smo samo kroz dobijanje ovih sredstava uvećali budžet za kapitalne investicijie za više od 100 odsto,“ rekao je Gvozvić.

 

Direktorka ustanove za decu i lica ometena u razvoju „Dr. Nikola Šumenković“ Stamnica, Ana Tomašević , je istakla da je ovo treća donacija Ministarstva pravde, te da je ova ustanova  tri godine zaredom konkurisala putem projekata za dobijanje sredstava od ministarstva na osnovu oportuniteta.

Prvi projekat koji nam je prošao je bila kompletna nabavka standardnih kreveta i ormara za sve korisnike. Drugi je bio prošle godine, a to je nabavka sanitetskog vozila za potrebe prevoza korisnika koje je nama bilo od izuzetnog značaja. Ove godine smo odlučili da je za dom najpotrebnije dostavno vozilo za hranu. Godinama unazad hrana se prevozila prilagođenim vozilima koja nisu bila adekvatna. Sada je nabavljeno specijalizovano vozilo za prevoz hrane sa termičkom izolacijom i termičikm uređajem,  tako da će se dosta olakšati, prvenstveno rad naše kuhinje, a i zdraviji i bezbedinij trasport hrane“ kazala je  Ana Tomašević.

 

  • Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)
  • Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)
  • Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)
  • Novo vozilo za dom u Stamnici (FOTO)
Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top