o-cemu-ce-pozarevacki-odbornici-raspravljati-na-danasnjem-zasedanju

Požarevac

Politika

O čemu će požarevački odbornici raspravljati na današnjem zasedanju?

Foto: A.G.

How Good Of A Friend Are You Really?

Lokalni parlament razmatraće na današnjem zasedanju izveštaj o izvršenju budžeta za prvih devet meseci tekuće godine, predlog sniženja računa za vodu

Lokalni parlament razmatraće na današnjem zasedanju izveštaj o izvršenju budžeta za prvih devet meseci tekuće godine, predlog sniženja računa za vodu i niz drugih značajnih tačaka.

 

Najznačajnije tačke o kojima će odbornici raspravljati su izveštaj o izvršenju odluke o budžetu grada Požarevca za period januar-septembar 2015. godine,predlog odluke o otuđenju i davanju u zakup građevinskog zemljišta u novoj industrijskoj zoni, kao i predlog programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Požarevca.

 

Nakon dva meseca od proglašenja vode neispravnom za piće i kuvanje, na današnjem zasedanju će konačno biti razmotren predlog da se računi za vodu počevši od 1.oktobra snize za 30 odsto.
Na dnevnom reću će se još naći i predlog programa postavljanja turističke signalizacije na teritoriji grada Požarevca,kao i razrešenja i imenovonja, o čemu smo ranije pisali.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top