Obeležen Dan opštine Kučevo, među nagrađenima ministar Ružić

Kučevo

Događaji

Obeležen Dan opštine Kučevo, među nagrađenima ministar Ružić

Foto: ekucevo.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Povodom obeležavanja Dana opštine, u Kučevu je danas održana svečana sednica Skupštine opštine kojoj je, pored čelnika lokalnih samouprava iz okruga, prisutvovao Branko Ružić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Ivan Rajičić, predsednik opštine Kučevo, uručio je plakate najzaslužnijima u proteklom periodu. Za doprinos u očuvanju kulturnog nasleđa, nagrađen je KUD ,,Štule“ iz Voluje, a za doprinos razvoju kulture Zlatan Zabukovec.

KUD iz Voluje

Jelena Gojković je nagrađena za izuzetne sportske rezultate. Domu zdravlja i Centru za socijalni rad sa ustanovom za odrasla i starija lica ,,Kučevo“ uručena je plakata za izuzetan doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Dejan Jovanović je nagrađen za razvoj privatnog preduzetništa, Boban Đurović za doprinos razvoju turizma, a Igor Sekulić i Bojan Kekić za doprinos razvoju opštine Kučevo. Plakete su dodeljene i Draganu Stevanoviću za doprinos razvoju privrede Kučeva i ministru Branku Ružiću, za doprinos  razvoju opštine Kučevo.

Nagrađeni povodom Dana opštine

Na svečanosti je prikazan film o svemu što je urađeno između dva dana opštine, a događaj je upotpunjen i kulturno-umetničkim programom.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top