Od ponedeljka nastava po prvom modelu

Braničevo

Društvo

Od ponedeljka nastava po prvom modelu

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Od ponedeljka, 22. novembra, u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije učenici će pohađati nastavu po prvom neposrednom modelu, što znači da će svi učenici biti u odeljenju, rekao je pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje Milan Pašić, pišu Večernje novosti.

Pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje Milan Pašić rekao je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, da je juče bila 15. sednica Tima za škole, gde je utvrđeno da je došlo do postepenog poboljšanja epidemiološke situacije i ubrzanog smanjenja pozitivnih slučajeva, što je ohrabrujuće.

„Nažalost, opšta stopa pozitivnih je i dalje velika. Verujem da su i dosadašnje mere dale rezultate. Od ponedeljka, 22. novembra, u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije učenici će pohađati nastavu po prvom, neposrednom modelu, što znači da su svi u odeljenju zajedno. Izuzev škola u kojima se odeljenja dele, pa oni idu na kombinovani model ili ako su slučajno prešli na onlajn“, naveo je Pašić, prenose Večernje novosti.

Kompletnu vest pročitajte OVDE.

To Top