Odbojkaši „Mladog radnika“ dočekuju „Niš“

Požarevac

Sport

Odbojkaši „Mladog radnika“ dočekuju „Niš“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Poslednju utakmicu 17. Kola Banka Poštanska štedionica Super lige Srbije ekipa “Mladog radnika" odigraće u subotu, 26. februara.

Nakon izgubljene dve utakmice, protiv ekipe "Partizana" i "Spartaka" u ovom kolu, ekipa "Mladog radnika" dočekuje desetoplasirane odbojkaše "Niša".

Trenutno smo u ozbiljnim pripremama za finale Kupa. Utakmica protiv ekipe "Niša" nema takmičarskog značaja, jer i ostavarenom pobedom i porazom ostajemo na sedmoj poziciji”, kazao je Dragan Bonić, trener požarevačkog tima.

Aleksa Polomac, koji igra na poziciji srednjeg blokera, dodao je da bi pobeda protiv ekipe iz Niša doprinela  podizanju samopouzdanja, kako bi u  pobedničkom ritmu otišli u Lajkovac na finale Kupa.

Utakmica će biti odigrana u subotu, u Hali sportova u Požarevcu, sa početkom u 19 časova.

Trener ekipe "Mladog radnika" istakao je da su se zaraženi igrači oporavili i da će u kompletnom sastavu dočekati ekipu "Niša".

U Kupu smo zabeležili bolju igru i stigli do finala, dok smo u prvenstvu igrali toplo – hladno. Očekujem maksimalnu angažovanost igrača kako bi ostvarili značajnu pobedu i ove i naredne nedelje, kada nas očekuje najvažniji meč u sezoni protiv “Partizana”, istakao je Bonić.

Utakmicom protiv "Niša" završava se regularni deo prvenstva, a nakon finala Kupa koje će biti odigrano 6. marta u 16.30 časova, sledi plej off.

To Top