odrzana-izborna-konferencija-oo-pokreta-socijalista-kucevo

Kučevo

Politika

Održana Izborna konferencija OO Pokreta socijalista Kučevo

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Za predsednika treći put zaredom izabran penzionisani učitelj Petko Milić

Za predsednika treći put zaredom izabran penzionisani učitelj Petko Milić

 

Za predsednika OO PS Kučevo je, treći put zaredom, izabran penzinisani učitelj Petko Milić (1945.), podpredsednici su postali Velizar Jović iz Rabrova i Slobodan Golubović iz Voluje, dok će  funkciju sekretara i dalje obavljati Milivoje Terzić. Izabran je i novi Opštinski odbor od 31 člana .

 


Predsednik OO PS Petko Milić


Novi-stari predsednik OO PS Kučevo, Petko Milić je izrazio veliko zadovoljstvo saradnjom sa koalicionim partnerima, posebno sa SNS-om na lokalu, istakavši da je OO PS Kučevo u prethodnom periodu imao predsednika SO, dva člana Opštinskog veća, dva odbornika i više predsednika skupštinskih radnih tela i upravnih odbora. Rekao je da očekuje da rezultati nakon narednih izbora budu još bolji.

 


Zamenica predsednika opštine Jasmina Ćamilović


Ispred lokalne samouprave i koalicione Srpske napredne stranke, prisutnima se obratila zamenica predsednika opštine Jasmina Ćamilović koja je potencirala veoma dobru saradnju dve političke opcije i izrazila nadu da će tako biti i u narednom periodu.

 


Zamenik predsednika Pokreta socijalista Dragan Todorović


Dragan Todorović, zamenik predsednika Pokreta socijalista i narodni poslanik, je govorio o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji. Naglasio je da SNS u Pokretu socijalista ima najčvršćeg partnera i da će PS insistirati ako dođe do pitanja ulaska zemlje u NATO da odgovor na to daju grtađani na referendumu a da PS nikada neće podržati tako nešto. Rekao je i da se PS zalaže za očuvanje tradicionalnih vrednosti u našem društvu i da nikada neće podržati istopolne brakove ili njima slične „ljudske slobode“. Dodao je da mnogo očekuje i od Zakona o poreklu ispitivanja imovine jer stav je PS da svi koj i su učestvovali u uništavanju naše privrede i nepošteno se  obogatili učešćem u lopovskoj privatizaciji u doba “dosovske” vlasti  treba da završe u zhatvoru.Istakao je da je stav Pokreta socijalista da se privreda što pre i snažnije treba pokrenuti kako bi ljudi došli do posla i mogli časno živeti od sopstvenog rada.

 


Koordinator PS za BO Živorad Nastić


Konferenciji su kao gosti prisustvovali i Živorad Nastić, koordinator PS za Braničevski okrug, Marko Milojević, predsednik GO PS Požarevac, Ljubiša Vojkić predsednik OO PS Žagubica, dr Ljubiša Mihajlović, predsednik OO PS Petrovac, Veroljub Antić, predsednik OO PS Malo Crniće, Bojan Milosavljević, predsednik OO PS Veliko Gradište, Ivan Maksimović, predsednik OO PS Majdanpek. Ispred lokalne samouprave  prisustvovala je zamenica predsednika opštine Kučevo Jasmina Ćamilović, zatim Branko Kecman, predsednik OO PSS Kučevo, Radoslav Perić, predsednik Udruženja penzionera Kučevo i Dragutin Blagojević, predsednik OO SUBNOR-a Kučevo

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top