Opština Malo Crniće nabavlja priplodne junice

Malo Crniće

Poljoprivreda

Opština Malo Crniće nabavlja priplodne junice

Foto: kupujeprodajem.org

How Good Of A Friend Are You Really?

Raspisan je javni konkurs za odabir korisnika mere podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Opštine Malo Crniće u 2019. godini.

Na konkursu, koji je deo programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Malo Crniće biće podeljeno 15 priplodnih grla mlečnih rasa goveda.

Pravo učešća na javnom konkursu imaju fizička lica – nosioci  komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koje je upisano u Registar, sa stalnim mestom prebivališta  na području Opštine Malo Crniće.

Kandidati moraju da na kraju investicije poseduju u svom vlasništu najmanje od 3 do 100 kvalitetnih priplodnih grla goveda mlečnih rasa, odnosno da ima najmanje dva umatičena priplodna grla u vlasništvu u momentu podnošenja zahteva, potom da imaju odgovarajuće smeštajne uslove i da raspolažu poljoprivrednim površinama za pripremu hrane (u svojini ili u zakupu), da su izmirili poreske obaveze prema Republici Srbiji i Opštini Malo Crniće, na dan podnošenja prijave na javni konkurs i da u prethodne dve godine (2017. i 2018.) nisu bili korisnici ove mere.

Zahtev se podnosi na propisanom obrascu sa pratećom dokumentacijom do 28. avgusta Opštinskoj upravi Malo Crniće. Opširnije pročitajte OVDE.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top