Opština nagrađuje najzaslužnije Gradištance, rok za slanje predloga 25. jun

Veliko Gradište

Društvo

Opština nagrađuje najzaslužnije Gradištance, rok za slanje predloga 25. jun

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Raspisan javni poziv za dostavu predloga kandidata za dodelu opštinske nagrade opštine Veliko Gradište.

Opštinska nagrada dodeljuje se kao najviše društveno priznanje ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima, organizacijama, udruženjima građana i pojednicima, iz zemlje i inostranstva, koji su postigli i postižu izuzetne rezultate i dostignuća u svim oblastima rada i stvaralaštva, od značaja za unapređenje, razvoj i afirmaciju opštine Veliko Gradište (privreda, poljoprivreda, obrazovanje, zdravstvo, nauka, kultura, sport, humanitarna delatnost, poseban doprinos afirmaciji opštine i naseljenog mesta i druge oblasti javnog života) kao i najboljim učenicima i studentima sa teritorije opštine Veliko Gradište.

Opštinska nagrada dodeljuje se svake godine na svečanoj sednici Skupštine opštine, a povodom Dana opštine.

Pravo predlaganja kandidata za Opštinsku nagradu imaju odbornici Skupštine opštine Veliko Gradište, članovi Opštinskog veća, organi, organizacije, mesne zajednice, udruženja građana, preduzeća, ustanove i svojim potpisima najmanje  10 građana.

Predlog se dostavlja u pisanoj formi i potrebno je da sadrži sve potrebne podatke o kandidatu. Rok za slanje predloga je 25.jun do 14 časova. Detaljnije pogledajte OVDE.

To Top