Opština Petrovac izdvojila sredstva za stipendiranje 14 studenata

Petrovac

Društvo

Opština Petrovac izdvojila sredstva za stipendiranje 14 studenata

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Opština Petrovac na Mlavi raspisala je konkurs za dodelu stipendija redovnim studentima visokih škola za školsku 2019/2020. godinu.

Stipendija će se isplaćivati u toku trajanja redovne nastave tj. za deset meseci u toku školske godine (ne isplaćuju se za mesec jul i za mesec avgust). Konkurs se raspisuje za stipendiranje 14 (četrnaest) redovnih studenata i to:  12  studenta visokih škola čiji je najmanji prosek 8,50, jedan student Građevinskog fakulteta, deficitaran kadar na koji se ne odnosi najmanji prosek ocene 8,50 i jedan student Matematičkog fakulteta-studijski program matematika ili fizika, deficitaran kadar na koji se ne odnosi najmanji prosek ocene 8,50.

Na konkurs mogu konkurisati redovni studenti druge, treće, četvrte, pete ili šeste godine po programu osnovnih akademskih studija, kao i studenti visokih škola koji su završili osnovne strukovne studije i upisali se po programu akademskih ili diplomskih studija. Stipendija se ne može koristiti za ponovljenu godinu studija na istom ili drugom fakultetu.

Više informacija o konkursu pročitajte OVDE.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top