Opština Žagubica dobila novo vatrogasno vozilo

Žagubica

Društvo

Opština Žagubica dobila novo vatrogasno vozilo

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Vozilo je poklon grada Beča.

Primopredaja je izvršena u Beču između člana gradskog veća Beča zaduženog za privredu i finansije Petera Hankea, šefa za vanredne situacije specijalnih vatrogasnih jedinica Beča Geralda Hilingera i predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića.

„Veliku zahvalnost dugujemo gradu Beču, a posebno bih se zahvalio mom savetniku Živojinu Trifunoviću, jer da njega nije bilo, verovatno mi ne bi danas bili ovde“, istakao je Pavlović.

Peter Hanke, član gradskog veća Beča zadužen za privredu i finansije, istakao je svoje zadovoljstvo saradnjom sa opštinom Žagubica.

„Politička i privredna saradnja između Austrije i Srbije predstavlja okosnicu saradnje Istoka i Zapada i veoma je važna za Beč. Austrija je jedan od najvećih investitora u Srbiji i velika mi je čast što se saradnja naše dve zemlje produbljuje“, kazao je Hanke.

Primopredaji vozila za Vatrogasno društvo opštine Žagubica u Beču prisustvovao je i komandir Vatrogasne jedinice u Žagubici, Radiša Simeonović, kao i savetnik predsednika opštine za dijasporu, Živojin Trifunović, navodi se na opštinskom sajtu „zagubica.org.rs“.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top