A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Opština Žagubica i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ pomažu mlade poljoprivrednike - poljoprivreda fondacija - poljoprivreda fondacija
Opština Žagubica i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ pomažu mlade poljoprivrednike

Žagubica

Poljoprivreda

Opština Žagubica i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ pomažu mlade poljoprivrednike

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Nabavljena je oprema potrebna za razvoj njihovog poljoprivrednog gazdinstva.

U okviru projekta „Osnaživanje mladih poljoprivrednika”, koji sprovode Fondacija „Ana i Vlade Divac“, uz pomoć i podršku lokalne samouprave, maturanti iz šest gradova i opština na teritoriji Srbije dobitnici su vrednih donacija. Među njima su i učenici Poljoprivredne škole sa domom učenika „Sonja Marinković“ u Požarevcu, koji su iz opštine Žagubica.

Aleksandar Adamović iz Osanice će brže i lakše proizvoditi hranu za svoju stoku uz rotacionu kosu i prskalicu, dok je Jovana  Petrić, takođe iz Osanice, kroz donaciju dobila materijal i opremu za pčelarstvo. Bivši maturanti, sada mladi poljoprivrednici, potpisali su ugovor o isporuci donirane robe.

 „Fondacija „Ana i Vlade Divac“ nas je pozvala da učestvujemo u zajedničkom projektu. Naravno, naša opština se vrlo rado odazvala tom pozivu. Bili smo u naselju Osanica, kod Adamovića, koji su dobili jednu prskalicu i rotacionu kosačicu, a zatim i kod devojčice koja je uspešno završila četvrtu godinu poljoprivredne škole, koja je aplicirala i napravila Biznis plan za 25 sanduka košnica i prateću opremu“, rekao je Predrag Ivković, zamenik predsednika opštine Žagubica.

Žagubička opština i Fondacija „Ana i Vlade Divac“, učestvovale su sa po 50 posto u tom projektu. Fondacija Divac nastaviće uspešnu saradnju sa opštinom Žagubica kroz buduće projekte koji će se, takođe, odnositi na podršku mladim poljoprivrednicima.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top